Shadow

85% УКРАЇНЦІВ ПРОТИ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ОДНОСТАТЕВИХ ШЛЮБІВ В УКРАЇНІ – ДОСЛІДЖЕННЯ.

проти легалізації одностатевих шлюбів

85% українців проти легалізації одностатевих шлюбів в Україні. Українці у своїй більшості виступають за традиційну сім’ю. Всього 7,3% українців позитивно ставляться до легалізації.

Згідно з даними опитування, 37,1% респондентів готові сприйняти окремого представника ЛГБТ, якщо він буде туристом, трохи менше 33% – якщо він виявиться громадянином України, 14,8% – колегою по роботі, 13,8% – сусідом.

Лише 4,1% українців готові змиритися з тим, що представник ЛГБТ виявиться близьким другом, і 1,1% – членом сім’ї.

Всього 7,3% українців позитивно ставляться до легалізації в Україні одностатевих шлюбів, 7,4% нічого не думають із цього приводу, а переважна більшість, 85,3% – виступають проти.

Гендерну ідеологію фінансують світові глобалісти (банкіри, медіамагнати, власники великих корпорацій). Вони витворили цілу мережу фондів, інститутів і неурядових організацій через які виділяють кошти для популяризації гріха і збочення (сексуальні відхилення ЛГБТ). Ці мільярдні вкладення, вже на протязі півстоліття репрезентуються як “благодійність і меценатство”, не є вклади в розвиток економіки, але є “викиданням грошей” з чисто ідеологічних міркувань – в програми Нового Світового Порядку. Серед тих програм є також поставлені цілі для культурних революцій. І ключову роль тут відіграє гендерна політика, яка є явною пропагандою гомосексуалізму у світі.

ГОЛОВНІ ЦІЛІ ГЕНДЕРНОЇ ПОЛІТИКИ У СВІТІ:

1). Зруйнувати інститут сім’ї;

2). Легалізація одностатевих шлюбів;

3). Штучне продукування дітей і суругатне материнство;

4). Скорочення населення на планеті (аборти, контрацепція, поширення хвороб і вірусів);

5). Усунення усіх моральних норм для сексуальних практик;

6). Сексуалізація дітей через т.зв. “Уроки сексуального виховання”;

7). Трансгендеризм і зміна статі (зруйнувати статеву відмінність).

Як діє на практиці стратегія просування гендерної ідеології в світі та в Україні? Усе йде по вже виробленому шаблону: наймаються юристи; проплачуються адвокати; лобіюються закони; фінансуються науковці, які пишуть на замовлення нібито “медичні дослідження” і статті в найдорожчих журналах світу; наймається ціла армія блогерів, які прославляють гей-спільноти; наймаються психологи, які виступають в інтересах ЛГБТ; створюються та фінансуються неурядові організації, благодійні фонди, які проводять круглі столи, семінари та лекції по гендеру. Вони також купують політиків чи їх оточення, щоб вони зраджували свій народ, власну совість і Бога.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.